Browsing: Covid-19

Dje nga 26 testime nuk ka rezultuar pozitiv asnjë person me Covid-19, ndërsa është shëruar vetëm një qytetarë, raporton teve1.info…

Gjatë 24 orëve të fundit nuk është shëruar asnjë qytetarë dhe po ashtu askush nuk është vaksinuar kundër Covid-19 me…

Sipas Ministrisë së Shëndetësisë, dje nuk është regjistruar asnjë rast me Covid-19 derisa janë bërë 42 testime, raporton teve1.info Kujtojmë…

Gjatë kësaj kohe është shëruar vetëm një qytetarë, raporton teve1.info Ndërsa aktualisht në vend janë 9 raste aktive me Covid-19.

Dje nga 70 testime kanë rezultuar pozitivë me Covid-19 dy qytetarë dhe janë shëruar dy të tjerë, raporton teve1.info Po…

Dje nga 71 testime është regjistruar vetëm një rast me Covid-19, ndërsa janë shëruar tre të tjerë. Vaksinën kundër Covid-19…