Deprecated: Function print_emoji_styles is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_emoji_styles instead. in /home/teve1.info/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Stoltenberg i bën thirrje Kosovës dhe Serbisë t’i përmbushin zotimet e Ohrit

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, i bëri thirrje Kosovës dhe Serbisë të veprojnë në përputhje me zotimet e tyre të Ohrit Gjatë një adresimi para gazetarëve në selinë e NATO-s, Stoltenberg përshëndeti takimin e radhës të kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i cili do të zhvillohet më … Continue reading Stoltenberg i bën thirrje Kosovës dhe Serbisë t’i përmbushin zotimet e Ohrit