Rritet në 205 numri i të helmuarve me ushqim të shpejtë në Malishevë

Numri i të helmuarve me ushqim të shpejtë në një lokal në Malishevë ka arritur në 205. Kështu njoftoi për teve1.info drejtori i QKMF-së në Malishevë, Afrim Krasniqi. Krasniqi bëri të ditur se gjendja e pacientëve është stabile dhe e qetë. “205 është rritur numri i personave të helmuar. Për momentin kemi një situatë të … Continue reading Rritet në 205 numri i të helmuarve me ushqim të shpejtë në Malishevë