Qeveria tregon se kur do të mbahet takimi i Kurtit me Njësitë Elitare të PK-së

Gjatë kësaj jave pritet që të mbahet takimi në mes të kryeministrit, Albin Kurti dhe përfaqësuesve të Njësive Elitare të Policisë së Kosovës. Kështu ka bërë të ditur për teve1.info, zëdhënësi i Qeverisë, Përparim Kryeziu, i cili tha se kryeministri Kurti e ka konfirmuar vullnetin dhe gatishmërinë e tij për takim dhe se tani është … Continue reading Qeveria tregon se kur do të mbahet takimi i Kurtit me Njësitë Elitare të PK-së