Një person e raporton të zhdukur vëllain në Mitrovicë të Veriut

Një person e ka raportuar të zhdukur vëllain e tij, të shtunën në Mitrovicë të Veriut. Ankuesi ka raportuar se vëllai i tij është larguar nga shtëpia dhe nuk dinë asgjë për vendndodhjen e tij. Policia e Kosovës ka bërë të ditur se rasti është duke u hetuar, derisa i njëjti është iniciuar “Person i … Continue reading Një person e raporton të zhdukur vëllain në Mitrovicë të Veriut