Deprecated: Function print_emoji_styles is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_emoji_styles instead. in /home/teve1.info/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Osmani nënshkruan grantin milionësh me USAID-in

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani dhe ushtruesja e detyrës së drejtoreshës së USAID-it, Kerry Monaghan Hogleg, kanë nënshkruar sot një marrëveshje granti në vlerë prej 34.72 milionë euro. Kjo marrëveshje në vlerë mbi 34 milionë euro, është nënshkruar në bazë të amendamentit numër 5 të marrëveshjes së grantit. I pranishëm gjatë nënshkrimit ishte edhe Ambasadori … Continue reading Osmani nënshkruan grantin milionësh me USAID-in